top of page

Nyttårsforedrag

Har du kjæledyr som er redde på nyttårsaften eller under storm/tordenvær? -Har du en hund eller katt, som ikke har opplevd nyttår enda, og du ikke vet hvordan han/hun vil reagere? -Ønsker du å få tips til hvordan du kan du forebygge frykt for raketter/lyder? Vi inviterer til foredrag med fokus på hvordan en best kan takle utfordringene med raketter og lyder på hvordan du kan hjelpe kjæledyret til å være mindre redd. Det være gode tips for dyr som er litt redde, men også for de som får helt panikk. Dato: 29.november Klokkeslett: 18.00-20.00 Sted: Alver Dyreklinikk, i 2.etasje Pris: 200,- pr pers (Inkludert foredrag, forfriskninger og noe lett å spise) Foredragsholder: Kjerstin Vinsjansen, atferdskonsulent fra Pets in progress. Påmelding sendes til oss på facebook, på mail til: alverdyreklinikk@gmail.com, eller ta kontakt på tlf: 90 60 25 65. Du vil motta en bekreftelse når du har fått plass på foredraget.

Det er bindende påmelding.

Seneste innlegg
Arkiv
bottom of page