top of page

Blir din hund eller katt redd på nyttårsaften?


Er hunden eller katten din redd for lyder? Reagerer den på fyrverkeri/raketter, lyn og torden? Eller har du en valp som ikke har opplevd nyttår enda, og du ikke vet hvordan han/hun vil reagere? Denne kvelden vil vi dedikere helt og holdent til dere som ønsker å hjelpe dyret til å være mindre redd. Du vil få gode tips for dyr som er litt redde, men også for de som får helt panikk. Vi kan lokke med god feststemning, lett snacks og forfriskninger og en lærerik aften. Det vil også bli delt ut goody-bag til alle deltakere. En heldig deltaker vil i løpet av kvelden bli trekt ut som vinner av en stor nyttårs-gavepakke til en verdi av: 900,- Dato: 9.desember Klokkeslett: 18.00-20.00 Sted: Alver Dyreklinikk, i 2.etasje Pris: 400,- pr pers (Inkludert foredrag, forfriskninger, snacks og mulighet til å vinne premie) Foredragsholder: Kjerstin, atferdskonsulent fra Pets in progress. Påmelding på klinikk, på facebook eller mail til: alverdyreklinikk@gmail.com, Du kan også sende sms/ring tlf: 90 60 25 65. Du vil motta en bekreftelse når du har fått plass på foredraget. Påmeldingsfrist 6.desember. Bindende påmelding.

Seneste innlegg
Arkiv
bottom of page