top of page

Valpetreff hos Alver Dyreklinikk - 5. og 7. februar

Vi ønsker valper (med eier) hjertelig velkommen til valpetreff hos oss enten torsdag 5. februar eller lørdag 7. februar.

Her vil valpene få leke og sosialisere seg med andre valper på omtrent samme alder. De får snuse rundt og bli kjent på klinikken og på denne måten få en positiv opplevelse av å være “hos dyrlegen” Vi kommer til å snakke litt om grunnleggende stell og hold av valp, og vil også være tilgjengelig hvis dere har noen spørsmål. Vår veterinær er også til stede på valpetreffet. Det er begrenset antall plasser så her er det førstemann til mølla prinsippet.

Torsdag 5. februar kl. 17:30 - 19:00

Lørdag 7. februar kl. 13:00 - 14:30

Vil DU være med? Skriv eller ring til oss for påmelding. Tlf.: 56 35 09 18 Email: alverdyreklinikk@gmail.com Dere trenger ikke å være kunder hos oss for og få delta. Her er alle valper opp til 6 mnd. velkommen!

Følg også med på dette event på vår facebook-side: Alver Dyreklinikk

Seneste innlegg
Arkiv
bottom of page