top of page

Valpekurs med oppstart 23.august


Nytt valpekurs starter opp tirsdag 23.august. klokken 19.00. Dyrepleier og atferdskonsulent Kjerstin fra Pet´s in Progress starter en ny runde med valpekurs. Kurset vil gå over 7 kvelder med oppstart tirsdag 23.august 2016, kl 19.00. Det vil bli kombinert teori og praktiske øvelser. Her vil det bli fokus på å lære valpene god samhandling med andre hunder, lære de å trene med andre tilstede og vanlige hverdagsøvelser. Vi går igjennom blandt annet: -Sitt -Dekk -Kontakt -Innkalling -På plass -Target-trening Informasjon om kurset: Sted: Alver Dyreklinikk Dag: Tirsdager Pris: 2100,- Alder på valpene: Fra 3 mnd opp til ca 6 mnd. (Er hunden din eldre vil dere få mer ut av å melde dere på hverdagslydighetskurset vårt) Ta kontakt dersom du har noen spørsmål eller ønsker å melde valpen din på. For påmelding: Send oss en melding på facebook eller på e-post til alverdyreklinikk@gmail.com, med navn, adresse og telefonnr og hundens navn, rase og fødselsdato. Dere kan også ringe vårt nr: 90602565. :)

Seneste innlegg
Arkiv
bottom of page