top of page

Ledig stilling for veterinær

Er DU den veterinæren vi søker?

1 års vikariat med gode muligheter for forlengelse.

Heltid eller deltid etter avtale.

Er du den vi søker?

Vi søker deg som er serviceinnstilt, empatisk og har egenskapen til å få en god kontakt med eierne og dyrene. Du må være selvstendig, men også ha egenskapen til å søke hjelp, råd og "second opinions" de gangene det er behov for det. Evnen til å samarbeide og inkludere er også viktig da vi ønsker et godt miljø og effektiv samarbeid mellom veterinærene og dyrepleierne.

For tiden er det en dyrepleier i 100% stilling og en dyrepleier i 30% med flere års erfaring i yrket, som er en god hjelp for veterinærene .

Du må være villig til å gjøre det lille ekstra.

Det er viktig at du har erfaring fra klinikkpraksis med hovedsakelig hund og katt.

Du må kunne utføre de vanligste konsultasjoner, utredninger og behandlinger, tanntrekk og kirurgiske inngrep som eksempelvis kastrering hunnkatt, fremmedlegeme, fjerning av tumor, pyometra og sectio.

Beinkirurgi og en del undersøkelser som krever mer utstyr eller spesialisert kompetanse, henviser vi til vår henvisningsklinikk i Bergen.

Vi tilbyr en spennende jobb på en klinikk under stor utvikling. Et godt arbeidsmiljø under ordnede forhold og vi er opptatt av kursing og videreutdanning for våre ansatte.

Det vil være muligheter for forlengelse og eventuelt fast stiling. for den riktige

Litt om oss: Vi er en liten, men veldig koselig klinikk ca 30 min kjøring nord for Bergen. Klinikken ble startet for 2 år siden med en veterinær og en dyrepleier. I august 2016 utvidet vi åpningstidene og vi fikk også inn en dyrepleier og en veterinær på deltid. I oktober 2016 kommer det også en dyrepleierstudent fra Danmark.Vår styrke er at vi er en liten og personlig klinikk, som setter kundeservice og kundebehandling høyt.I de to årene vi har vært i drift har vi opparbeidet oss en god og svært hyggelig kundemasse. Vi ønsker at alle som er innom klinikken skal føle at de blir tatt godt vare på og får en god behandling og oppfølgning.Klinikken er utstyrt med blant annet tannbehandlingsutstyr, røntgen, operasjonsrom, oppstalling og laboratorium. Dersom dette høres interessant ut, og du kunne tenke deg å vite mer om vår kjekke arbeidsplass, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Kontaktperson:

Therese Bakke

Tlf: 97959242

eller via mail: alverdyreklinikk@gmail.com

Søknadsfrist: Snarest

Oppstart : februar/mars eller etter avtale

Seneste innlegg
Arkiv
bottom of page