top of page

Med fokus på frykt..

...og hvordan gjøre nyttårsfeiringen lettere og tryggere for kjæledyrene.

I november måned ønsker vi å sette fokus på hvordan vi kan gjøre det lettere for våre hunder og katter å komme igjennom jul og nyttår uten for mye stress og angst.

Husk på at det er NÅ du må i gang å trene ditt kjæledyr til nyttårsfeiringen. Det gjelder både dyr som allerede er redd for fyrverkeri, men også de som "bare er litt nervøs anlagt".

Ved å gradvis venne dyret ditt til lydene fra fyrverkeri, mens du kontrollerer lydnivået, kan du hjelpe med å senke ditt dyrs stressnivå. Dette tar tid, og derfor er det viktig å starte ut i god tid før det virkelig gjelder.

Det er mange hunder og katter som har total panikk på nyttårsaften. Vi ønsker å bruke denne måneden på å bidra med å gi eiere kunnskap og viten til hvordan gjøre det bedre for kjæledyrene.

På klinikken har vi gode tilbud denne måneden på produkter som kan gjøre det lettere for dyrene når det kommer til frykt og angst. Minus 20% på utvalgte produkter!

Vil du lære mer omkring frykt for lyder og vite hva du kan gjøre for å gjøre kjæledyret ditt mindre redd?

Hold av 29.november!

Da blir det nyttårsfordrag på klinikken.

Her vil Kjerstin fra "Pets in Progress" holde foredrag om frykt hos hund og katt, spesielt knyttet opp mot nyttårsaften.

Alle vil få muligheten til å stille spørsmål og få gode tips og råd til hvordan en skal gjøre det bedre for dyret sitt.

Husk å meld deg på, det er begrenset med ledige

plasser denne kvelden.

Seneste innlegg
Arkiv
bottom of page