top of page

Kurs i hverdagslydighet. Oppstart 3.september

Har du en ung eller voksen hund som ikke kommer når du roper eller ikke vil gå pent i bånd?

Kanskje ønsker du å få gode tips og treningsmetoder når det gjelder hilsing på andre hunder og aktivisering? Da er du velkommen på kurs hos oss. Gjennom 7 samlinger med teori og praksis vil vi bygge et godt samarbeid mellom deg og hunden, slik at hverdagslydigheten kommer på plass. Vi går blant annet gjennom: - Læringsteori - Kontakt - Innkalling - Båndtrening - På plass og gå fot - Bli - Hilsing - Forskjellige treningsteknikker - Aktivisering - Stress Kurset passer for hunder fra 6 måneder. Det blir også tid til sosialisering av hundene gjennom lek og det er rom for spørsmål fra eiere. Hver ekvipasje får også 20 minutter individuell veiledning hver for seg i løpet av kurset. Sted: Alver Dyreklinikk Tid: 17.30 - 19.00 oppstart 3.september, 1 gang per uke (med unntak for høstferieuken) Pris: 2500,- inkl. en personlig treningsøkt Instruktør er Kjerstin Vinsjansen fra Pets in Progress, utdannet atferdskonsulent og autorisert dyrepleier. For påmelding skriv til oss på Facebook, ring eller send oss en sms til Tlf: 90602565. Vi ønsker da dit navn og hundens navn, rase og fødselsdato. Du vil få en bekreftelse når du har fått plass. Med forbehold om at det blir nok påmeldte.

Seneste innlegg
Arkiv
bottom of page