top of page

Valpekurs. Oppstart 3.september

Har du fått deg valp i sommer? Da inviterer vi deg på kurs hvor du får lære hvordan du skal forstå valpen og hvordan du skal lære den det som trengs. Vi går gjennom blant annet: - Helse og stell - Læringsteori - Kontakt - Sitt - Dekk - Innkalling - Båndtrening - Hilsing - Sosialisering og språk - Miljøtrening Kurset passer for valper fra 9 uker til 6 måneder. Første samling er ren teori (uten valp), de neste 6 gangene er det teori og praksis. Det blir tid for valpene å øve på språket gjennom lek og til spørsmål fra eierne. Det benyttes belønningsbaserte metoder på kurset. Sted: Alver Dyreklinikk Tid: 19.15- 20.30 oppstart MANDAG, 3.september, 1 gang per uke (med unntak for høstferieuken) Pris: 2300,- Obs- med forbehold om nok påmeldte. Instruktør er Kjerstin Vinsjansen, utdannet atferdskonsulent og autorisert dyrepleier, fra Pets in Progress. For påmelding skriv til oss på facebook eller send oss en sms til 90602565 med ditt navn og deretter hundens navn, rase og fødsesldato. Du vil få en bekreftelse når dere har fått plass. Begrenset med ledige plasser.

Seneste innlegg
Arkiv
bottom of page